info@e-chopperhurennoordwijk.nl 0252 – 340 885 / 06 - 25 09 33 98

E-chopperhurenNoordwijk.nl

E-chopper verhuur Bollenstreek

Huur een 100% elektrische E-chopper voor een tour langs de tulpenvelden in de bollenstreek!
e scooter huren Noordwijk SPEV logo header
e-chopper-scooter-tulpenvelden-bollenvelden-noordwijk-bollenstreek

E-chopper huren in de bollenstreek met tulpenvelden

E-chopper huren bollenstreek voor een mooie tour langs de prachtige tulpenvelden? Huur een 100% elektrische E-chopper bij E-chopper huren Noordwijk – E-chopper verhuur Noordwijk en maak een mooie E-chopper tour door de duinen van Noordwijk en langs de mooiste tulpenvelden in de duin en Bollenstreek. De Bollenstreek of Duin- en Bollenstreek is een streek aan de Hollandse kust waar de bloembollenteelt is ontstaan. Stap op een E-chopper en de E-chopper tour leidt je op een elektrisch aangedreven scooter langs de mooie tulpenvelden in de Duin en Bollenstreek middels een leuke route.

e-chopper verhuur | scoort tour langs de tulpenvelden in de bollenstreek

Wat is een E-chopper?

Veel mensen vragen zich weleens af wat het verschil is tussen een E-chopper en een E-scooter, maar E-scooters en E-choppers zijn eigenlijk 2 benamingen voor hetzelfde vervoermiddel. Een E-chopper is dus gewoon een 100% elektrisch aangedreven scooter, waarmee je middels een leuke route een mooie E-chopper tour kunt maken door de mooie bollenstreek. Zoef tijdens deze route op je E-chopper over de boulevard van Noordwijk, door de duinen, en ontdek geruisloos de tulpenvelden en de rest van de duin en bollenstreek.

e-chopper verhuur bollenstreek

Beste tijd om met een E-chopper langs de tulpenvelden te rijden

Afhankelijk van de buitentemperaturen in het voorjaar, gaan in de periode april t/m half mei de tulpen uitkomen in de Bollenstreek. Ideaal dus om middels een mooie route een scooter tour te maken rondom Noordwijk. De grootste kans om de tulpen tijdens een E-chopper tour in bloei te zien staan is doorgaans medio april t/m medio mei. In deze periode verandert de Bollenstreek in een kleurrijk geheel. Dit is dan ook de periode om met elektrische scooters van de prachtige bloemenvelden te genieten.

E-chopper routes langs de tulpenvelden

Om met een E-chopper ofwel E-scooter langs de tulpenvelden te rijden hebben we 3 verschillende routes gemaakt. Je kunt met een elektrische E-scooter het beste een middaghuur of daghuur kiezen om te kunnen genieten van de mooie tulpen in de Bollenstreek.

Als je een E-chopper voor een middag huurt, leidt de route je in ieder geval langs een groot deel van de tulpenvelden. Huur je een E-chopper voor een dag, dan kun je dit heel goed combineren met een lunch onderweg en een bezoek aan één van de showtuinen in de Bollenstreek.

e chopper tour langs de tulpenvelden

Tulpenattracties tijdens de scooter tour

Maak tijdens een E-scooter tour de mooiste foto’s tussen 1 miljoen tulpen (én 700 soorten!) in de selfie- / showtuin van Tulip Experience Amsterdam, gelegen in Noordwijkerhout. Ga mee op een dynamische ontdekkingstocht door de geschiedenis en het kwekersproces van de tulp in een tulpenmuseum, en stel je eigen bos tulpen samen in de indoor pluktuin.

De Tulperij

Of zoef met je gehuurde elektrische E-scooter tijdens je scooter tour langs de tulpenvelden naar De Tulperij. De showtuin bij De Tulperij is gratis te bezoeken. Je kunt tijdens je E-chopper tour hier een stop maken en inspiratie opdoen voor je eigen tuin of balkon. Loop rustig, slenterend door de showtuin en zwijmel weg over al die mooie en verschillende tulpen die je ziet.

Verschillende dorpen in de bollenstreek

Bij een daghuur heb je op je route voldoende tijd om je E-scooter tour te vervolgen en eventueel nog gezellige dorpen in de Bollenstreek te bezoeken.

Kortom: een E-chopper, ofwel elektrische E-scooter is het ideale vervoersmiddel om geruisloos te genieten van de tulpenvelden.

E-chopper huren Bollenstreek? E-scooter huren tijdens de tulpentijd? Boek op tijd!

Omdat de Bollenstreek in de tulpentijd enorm populair is voor zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen, is het van belang dat u tijdig een E-chopper reserveert. Met name voor de weekenden adviseren wij om tijdig de E-scooter te huren. Boek gerust op tijd, want bij slecht weer kan de boeking van onze E-choppers kosteloos verplaatst worden naar een andere datum.

e-chopper-scooter-bollenstreek

E-chopper huren ook leuk tijdens een weekendje weg

Uiteraard is een E-chopper tour ook leuk buiten de tulpentijd. E-chopper huren Noordwijk verhuurt E-choppers van maart tot eind oktober. Een Elektrische scooter huren is ook leuk tijdens een weekendje weg. Met je vrienden, vriendinnen, partner, collega’s of tijdens een familie uitje of vrijgezellenuitje. Op een E-chopper over de boulevard van Noordwijk rijden is eigenlijk altijd een leuk uitje.

Door de bollenstreek

Je krijgt een leuke route mee tijdens deze scooter tour, waarna je geruisloos door Noordwijk rijdt. De route leidt je op onze kleurrijke E-choppers naast de boulevard van Noordwijk verder door de duin en bollenstreek.

Ook voor grote groepen

Ben je met een grote groep in Noordwijk? Geen probleem. We beschikken over ruim 30 E-scooters met een stoere uitstraling en vet dikke banden. Zorg met groepen boven de 10 personen wel dat je de E-chopper tour Noordwijk tijdig boekt.

Start locatie E-chopper verhuur Noordwijk – Bollenstreek- E-chopper tour Noordwijk

De start locatie E-chopper verhuur Noordwijk, ofwel scooter verhuur is op het terrein van NH Conference Centre Leeuwenhorst, Noordwijkerhout. Deze start locatie ligt op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. Ideaal, want na het rijden op een E-chopper ben je binnen 5 autominuten in Noordwijk aan Zee.

Op onze startlocatie, gelegen op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, staan de elektrische E-choppers met stoere uitstraling, stoere brede banden en kleurrijke spatborden voor u klaar. Onze enthousiaste medewerkers geven uitleg en u krijgt uiteraard een route mee, die u door de prachtige omgeving van de Bollenstreek leidt. De mooie duinen, gezellige boulevard van Noordwijk ontbreken uiteraard ook niet tijdens deze mooie tour.

Met een gedownloade route kun je deze leuke rit handsfree rijden. Onze kleurrijke E-choppers hebben namelijk een telefoonhouder op het stuur. En je kunt bij ons gewoon gratis parkeren! Onderweg kom je tevens diverse horecalocaties tegen om een korte stop te maken voor een drankje.

Tulpen in de tulpenvelden van de bollenstreek

 

Rijbewijs nodig voor E-chopper huren

Praktische informatie leeftijd bestuurder: Voor het huren van een elektrische scooter ofwel E-chopper moet je minimaal 16 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs B of scooter rijbewijs.

Heb je geen rijbewijs? Neem dan even contact met ons op. Naast onze scooter verhuur Noordwijk beschikken we ook over enkele elektrische steps, waar je geen rijbewijs voor nodig hebt.

Elektrische E-chopper huren? Reserveer je elektrische scooter online!

Een elektrisch aangedreven scooter ofwel E-chopper reserveer je gemakkelijk online via onze website. Ontdek geruisloos de boulevard van Noordwijk, de duinen en Bollenstreek!

Boek hier bij E-chopper verhuur Noordwijk NU online jullie E-chopper voor 2 uur, 3 uur of een hele dag.