info@e-chopperhurennoordwijk.nl 0252 – 340 885 / 06 - 25 09 33 98

E-chopperhurenNoordwijk.nl

<span class="blue-text">E-Scooter</span> huren Noordwijk

Een e-scooter huren in Noordwijk doe je natuurlijk bij DE e-scooter specialist!
e scooter huren Noordwijk SPEV logo header
e-scooter huren Noordwijk Bollenstreek

E-Scooter huren Noordwijk

E-scooter huren Noordwijk? Huur een stoere elektrische scooter met gave dikke banden en maak een toer door Noordwijk, de duinen en de Bollenstreek.

Wat is een E-scooter?

Een E-scooter is een 100% elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk, die op het eerste oog wat weg heeft van een Harley Davidson. Het verschil is echter dat deze e-chopper volledig elektrisch rijdt, waardoor je ook nog eens milieuvriendelijk bezig bent. Daarnaast rijdt je op een e-scooter ook nog eens geruisloos door de omgeving van Noordwijk. Geen ronkende motor dus als je de e-chopper start. Altijd handig als je elkaar ook nog kunt verstaan.

E-scooter huren Noordwijk

Een E-scooter huur je natuurlijk via E-chopperhurennoordwijk.nl. Onze startlocatie ligt midden tussen de bollenvelden, op steenworp afstand van Noordwijk aan Zee. Ideaal dus als je de leukste plekjes van deze streek wilt leren kennen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig, en desgewenst kun je bij het huren van een E-scooter ook nog catering boeking in de vorm van een ontvangst met koffie / thee / gebak, een lunch of een afsluitend drankje met een tapasplankje.

E-scooter route Noordwijk, de duinen & de Bollenstreek

Als je een e-scooter in Noordwijk huurt, krijg je er gelijk een route bij, die je zo kunt downloaden naar je telefoon. Zo weet je zeker, dat je langs alle “highlights” van de Duin- en Bollenstreek komt. De gezellige boulevard van Noordwijk aan Zee, het mooie duingebied en natuurlijk de prachtige bollenvelden zitten allemaal in de route. En je hebt bij het huren van een E-scooter voldoende tijd om ergens een stop te maken voor een drankje.

E-scooter tour reserveren

Reserveer je e-scooter tour gemakkelijk online bij e-chopperhurennoordwijk.nl. Koffie, thee en appelgebak vooraf? Geen probleem, gedurende het boekingsproces kun je diverse extra opties selecteren. Na je reservering ontvang je een bevestiging van je reservering per email. Op de gekozen datum staan de e-scooters opgeladen en wel voor je klaar voor een gave e-scooter tour door Noordwijk, de duinen en de Bollenstreek. Vertrouwd boeken bij E-chopperhurennoordwijk.nl als onderdeel van SPEV / Noordwijk Events, al sinds 1995 een begrip langs de Nederlandse kust!

E-scooter huren Noordwijk, duinen en bollenstreek

E-scooter huren Noordwijk – Ontdek de prachtige omgeving tijdens onze e-scooter tour!