info@e-chopperhurennoordwijk.nl 0252 – 340 885 / 06 - 25 09 33 98

E-chopperhurenNoordwijk.nl

De <span class="blue-text">mooiste</span> routes

Wij hebben natuurlijk de mooiste routes voor je samengesteld. Je download deze gemakkelijk naar je mobiele telefoon die je vervolgens zo in de telefoonhouder met oplader steekt op je e-chopper!
e scooter huren Noordwijk SPEV logo header

Routes

Uiteraard hebben wij al een aantal mooie routes voor jullie gemaakt, die je zo kunt downloaden naar je mobiele telefoon. Onze e-choppers zijn voorzien van een telefoonhouder met oplader. Op deze manier kun je tijdens je e-scooter tour op een veilige manier navigeren en genieten van de omgeving en elkaar.

Route 1 (2 uurs arrangement): Noordwijk aan Zee / Duin- & bollenstreek

Deze route van ca. 25 km leid je over de boulevard van Noordwijk, door het mooie duingebied en langs het Oosterduinse meer. Ook de bloemenvelden ontbreken niet in deze leuke route.

Route 2 (3 uurs arrangement): Noordwijk aan Zee / Duin- & bollenstreek

Deze ca. 35 km lange route heeft echt alles in zich, wat deze streek zo mooi maakt. Tijdens deze E-chopper tour geniet je van de duinen, de bollenvelden en natuurlijk de gezellige badplaats Noordwijk aan Zee.

Route 3 (dag arrangement): Noordwijk aan Zee / Duin- & bollenstreek

Wil je nog meer zien van Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek? Kies dan voor de langste route (ca. 50 km). Ook bij deze route mogen Noordwijk aan Zee, de duinen en bollenvelden natuurlijk niet ontbreken. Deze route is met name geschikt als je de E-chopper tour wilt combineren met een lunch ergens langs de route.

Horeca gelegenheden

Bij alle routes komt u onderweg voldoende horeca locaties tegen voor een drankje of een hapje.

Bepaal je eigen route

Wil je geen voorgeprogrammeerde route rijden? Geen probleem! Uiteraard kun je ook gewoon je eigen plan trekken gedurende de tijd dat je de e-chopper hebt gehuurd. Onze startlocatie ligt centraal in de Duin- en Bollenstreek. Noordwijk aan Zee met de gezellige boulevard en vele strandpaviljoens en beachclubs, de duinen, de bollenvelden…alles binnen handbereik! Hou wel rekening met het maximale aantal kilometers die je mag rijden, om te voorkomen dat je met een lege accu komt te staan.

 

e-chopper huren Noordwijk

Ontdek de mooiste plekjes in de Duin- & Bollenstreek tijdens een E-chopper tour